Beoordelingen van 21 Sweets Almere

Recente recensies

5.0
Claudia Alberts
vandaag
Julissa
gisteren

De heerlijkste puntjes taarten en bites. Ideaal voor een feestje of visite. Ieder z’n eigen smaak, keuze zat.

Jamie Jane
25 november 2022

De cheesecake was helemaal nat en plakkerig aan de onderkant. Niet zoals het hoort. Meerdere keren geprobeerd om contact op te nemen. Maar dat is niet gelukt. Ook is er geen poging gedaan om terug te bellen. Erg jammer. Bezorger was vriendelijk! De bezorging zelf duurde langer dan een uur.

Souad
21 november 2022

Chocolate hunger en Caramel Brownie Cheesecake was geweldig lekker!! Die bestel ik nog een keer! Rainbow Cake was aan de droge kant. Red Velvet cake de middag na de bestelling gegeten en die was echt niet lekker. Droog, kruimelde en harde randen, smaakte niet vers.

H. Smit
5 november 2022

Was weer super lekker en heel Snel geleverd 😋👍🏻

Kim
27 oktober 2022

De taart is altijd lekker en krijg zelfs af en toe een kortingscode via de mail! Bezorging duurt altijd korter dan aangegeven is wat ook erg fijn is :)

Samantha
7 oktober 2022

Weer heerlijke zoetigheidjes besteld en binnen de tijd…

shan
25 september 2022

Ik vond de levering super was op de afgesproken tijd aangekomen. Alleen vond ik en de mensen die aanwezig waren de taarten minder. Redvelvet proeft naar die van de ah. En de rest vielen ook niet in de smaak. super jammer! 'smaken verschillen' gezien de resultaten.

Danny
22 september 2022
Betty
14 september 2022
Irma
11 september 2022

Heerlijk as always

Elena
29 augustus 2022

Heerlijke taartjes en heel snel bezorgd. Ik ga zeker weer bestellen.

Hanneke
24 augustus 2022
Rob
12 augustus 2022
Joyce Onclin
11 augustus 2022

Heerlijke taartjes en snelle bezorging

Dewi Permata Sari
9 augustus 2022

TOP the best

Miriam
3 augustus 2022

De gebakjes waren overheerlijk. Vooral de double chocolate cheesecake is een echte aanrader.

Angela
2 augustus 2022

Chocola met frambozen wat een super combi! Lemon merengue ook heel lekker. Snel bezorgd ook. We hebben genoten!

Daphne
31 juli 2022

Werd half uur later bezorgd dan verwachte bezorgtijd. Ze kunnen dit beter niet alszijnde per mail sturen als het langer uitloopt. Liever dan een indicatie tussen .. en .. aangeven. De appeltaart was ook nog heel nat van binnen en was niet goed afgebakken. Totaal niet lekker om te eten. Pandancake is niks op aan te merken, dat is een aanrader! Net als de chocoladetaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van 21 Sweets

Bedankt voor de reactie. Als u niet tevreden bent over een van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we dit direct met u op kunnen lossen. Helaas is de bezorgtijd door personeelstekort inderdaad langer dan u van ons mag verwachten. Nogmaals dank voor uw feedback

Jm Homberg
21 juli 2022
Irma Borst
7 juli 2022

Heerlijk as usual

Shannon
7 juli 2022

1.5 uur gewacht op 2 stukjes gebak. Beetje overdreven . Ik krijg de indruk dat mijn bestelling vergeten was aangezien het pas om 22:45 aan kwam.. aan de telefoon kreeg ik een "sorry" en moest ondertussen nog 30 min wachten . Het meisje van de bezorging was wel heel lief en verontschuldigde zichzelf ( ondanks het niet haar schuld was ) .

Reactie van 21 Sweets

Beste Shannon, vervelend om te lezen dat je je bestelling niet als prettig hebt ervaren. Het mag geen excuses zijn maar we zijn die dag overgegaan op een nieuw systeem en helaas werkte het niet vlekkeloos. Fijn dat je het gemeld hebt en we zullen er in de toekomst alles aan doen weer aan je verwachtingen te voldoen. Je mag altijd contact met ons opnemen als je het te lang vind duren. Nogmaals dank voor je reactie. *J